Här är vi

Här är vi, i vackra Skåne, på sköna Österlen, en liten nära fastighetsmäklarfirma som sätter dig som säljare och dig som köpare i centrum.

Fastigheter stora som små, gamla som nya säljs, köps och värderas hela tiden. Folk flyttar hit, dit, bort eller hem. Fastigheter värderas högt och lågt beroende på många olika saker. En fastighetsförsäljning är en stor händelse i ens liv likaså är ett fastighetsköp en stor händelse. Oberoende varför en fastighet sälj eller köps så finns mäklaren där för att stötta, värdera, guida, inspirera, vägleda, ha hand om alla papper och är med i stora beslut som ska tas i samband med affären och naturligtvis för att se till att köpet går rätt till. Mäklaren finns där för dig som säljare och för dig som köpare bådas intresse väger lika tungt.

När en fastighet ska säljas är det många pusselbitar som ska falla på rätt plats för att affären ska bli rätt för alla.

Rätt köpare ska välja rätt fastigheten bland alla andra. Att välja rätt mäklare är också viktigt, tycker vi. Att välja en som har stor kunskap om husbygge, husförsäljning, stort intresse av hus och fastigheter, inredning och ett stort och bra kontaktnät tycker vi är en stor fördel. Att vara en liten mäklarfirma medför en styrka i att här finns närheten till kunden och kontrollen över affärerna från början till slut behandlas av få personer. Vi tar bara in så många objekt som vi kan hantera för uppdraget ska bli optimalt.

Samarbete med andra är viktigt, att ha bra kontakter med banker, kunna erbjuda en bra städfirma, unika inredare och duktiga snickare och sedan kunna sammanföra dessa vid en försäljning är vår styrka.

Välkommen till oss när det blir aktuellt med din fastighetsförsäljning!

 

 

huslogo_sjfast_188x120

 

Lämna en kommentar